hits

Dagene før lanseringen.

Jeg tror aldri jeg har vært så vimsete i hele mitt liv - ikke en gang i ammetåka. Jeg går rundt meg selv, prøver å rydde litt, men tingene våre ender opp på totalt fremmede steder. Og da jeg tok meg selv i å være på tur til å legge leker i kjøleskapet, og å nesten helle grøtpulver i babyens melkeflaske, måtte jeg bare tillate meg selv i å tenke at "nei, det får heller bare være litt kaotisk i noen dager."
Jeg er glad for at jeg har hatt besøk av et vennepar, og dagen etter, min eldste bror, denne uken. På mandag var det også barnehagestart for Sigrid, noe som har dempet søskenkranglingen med storebror betraktelig - takk Gud for det! Hadde jeg ikke hatt dette å tenke på, ville jeg - mest sannsynlig - stirret skremt inn i veggen. For nå nærmere lanseringen av Slekten fra havet seg - fort og sikkert!
Det hjelper på spenningen med gode tilbakemeldinger. Jeg er like takknemlig hver gang jeg hører at en leser liker det jeg skriver. Og denne uken gjorde det ekstra godt å lese Haugenbok sitt nyhetsbrev:Du kan bestille bøkene her, på denne linken: http://bok.link/3z
(Skal også se om jeg får lagt den ut på profilen min.)
Du kan også se etter bøkene i bokhandlerne.

Jeg får fortsette min dag med en tur på senteret, mate og skifte på baby, og kanskje prøve å rydde litt - alt med spenning i hele kroppen.


Ha en fortsatt fin augustdag, alle sammen!

Mariela

 

Én kommentar

Tante Silje

03.08.2017 kl.14:30

💪😊😄👏Stå på Mariela😄

Skriv en ny kommentar

Forfattermamma

Forfattermamma

26, Eidsvoll

Jeg er en 26 år gammel trebarnsmor og forfatter med en stor kropp og et stort hjerte. :-) Da jeg er frisør, er håret mitt som oftest i konstant skiftning av fasong og farge, og - som hos de fleste frisører - er kleskoden min for det meste svart. ;-) Her, på denne bloggen, vil jeg skrive om litt forskjellig; hvordan er det å være forfatter, hva er utfordringene ved dette? Hvordan får jeg hjulene til å gå i hverdagen med tre, små, nydelige barn? Hvordan kombinerer jeg forfatteryrket med jobben som frisør? Og jeg vil også vise frem tegningene mine her. Ta vare på hverandre! Mariela

Kategorier

Arkiv