hits

En hyggeli overraskelse!

Uken har gått som vanlig; 4 åringen i barnehage, Kristoffer på jobb, mens jeg, baby og eldstemann har tilbragt dagene - for det meste - innendørs. Forrige uke løp jeg til og fra postkassa - hver gang like sikker på at NÅ lå det hentelapp fra posten der og ventet på meg. Men to dager gikk, så tre, så FIRE! Men på fredag, endelig, kom hentelappen jeg hadde ventet på. Hentelappen som ga klarsignal til å hente min sending av eksemplarer av bok 1 - Nye veier. 
Vi var allerede på tur til matbutikken for å pine oss gjennom helgehandelen - med tre småsutrete barn, og nå måtte vi bare svinge innom Spar. Ungene, som alltid er like nysgjerrige når en pakke skal hentes på posten, hoppet opp og ned i baksetet mens de ropte over hverandre - hvem er pakken fra? Er den fra bestemor? Jeg fortalte at det var mammas bøker som hadde kommet, og til min overraskelse ble de kjempeglade - de ville se mammas bøker!
Så, i samlet gjeng - minus baby og Kristoffer - gikk vi gjennom butikken til lager-luken bakerst i lokalet.  Og så, på en liten tralle, var dem der hos meg. Jeg kunne nesten ikke vente med å se dem, ja - se på, kjenne på, til og med lukte på. Endelig skulle jeg holde min egen bok i hånden, øyeblikket jeg hadde ventet på var endelig kommet! 
Så, etter helgehandelen bar det hjemover igjen. Dere synes kanskje det er litt rart; men, jeg begynte å rydde stua og vaske kjøkkenet - jeg skulle kunne slappe fullstendig av da jeg åpnet pakken. Og da jeg satt der, klar, med en saks i hånden, hørte jeg:
- MARIELA?! Kan ikke du komme og dekke bordet?
Arg...

Men etter middag fikk jeg endelig et ledig øyeblikk. Eller, ledig og ledig - De to eldste ungene sperret for det meste av synet mitt, opptatte som de var med å være den som skulle få se først. Og da de to lyshårede bakhodene trakk seg tilbake, kunne jeg endelig se klart.Jeg hadde aldri sett den ferdige boken før nå, og jeg følte jeg frelst.


I morgen er lanseringsdatoen. Noen har kanskje allerede fått bøkene, men i morgen er altså datoen: 10.08.17, som jeg har ventet på i flere år. Spesielt i løpet av det siste året.
I dag fikk jeg en hyggelig telefon fra forlaget. OG ... trommevirvel* ... Det er bestemt at ikke bare bok 1 - Nye veier, men at også bok 2 - Urolige hjerter, skal ut i hyllene. Som vil si at når jeg skal til Andenes for å signere, nå i August, er det også mulighet til å kjøpe bok 2. :-)
Dette kom som en overraskelse på meg, men en fin en sådan. Og jeg gleder meg til å høre hva dere synes om begge bøkene - og etter hvert de som kommer senere.
 
Her er et bilde av omslaget til bok 2 - Urolige hjerter:Åh, som jeg elsker de omslagene!


Mariela

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Forfattermamma

Forfattermamma

26, Eidsvoll

Mariela er en 27 år gammel, gift, og har tre barn. Morsomt å snakke om seg selv i tredjeperson, er det ikke? Uansett: Jeg er også forfatter for Juritzen forlag, frisør for Hairshop og hobbykunstner, kun for meg selv. Her, på bloggen, tenker jeg å skrive om alt dette, og også vise frem noen av tegningene mine. Koselig om du vil følge meg. :-) Ta vare på hverandre! Mariela

Kategorier

Arkiv