hits

Tegne karakterene i Slekten fra havet - deler ut premie.

Har tenkt på en liten ting. Selv elsker jeg å tegne noe som inspirerer meg. Og det som inspirerer meg mest, akkurat nå, er menneskene i Slekten fra havet. Så, jeg tenkte å sette i gang en serie med tegninger fra bøkene mine. Dere har nok ikke rukket å bli helt kjent med dem enda, men etter hvert som dere blir det; vil dere da legge inn et ønske på hvem dere vil se? :-) 
Jeg har selv lest serier i flere år, og hver gang jeg får se menneskene illustrert på omslagene, blir jeg så spent at jeg nesten ikke klarer å vente med å lese videre.

Så, det funker slik: Dere leser, og så skriver dere deres ønske om hvem dere vil at jeg skal tegne - her - som kommentar i dette innlegget. Følg bloggen min, og jeg kan skrive dere en personlig melding der jeg spør om fullt navn og adresse.
Dette blir like morsomt for meg som for dere! :-)

Når jeg har tegnet 8 tegninger, trekker jeg en vinner som jeg deretter sender signerte bøker til. 
Det kan selvsagt ta tid, da jeg bruker ca 2 uker på en tegning. 
Men hva tror dere? Skal vi kjøre dette i gang? :-)

Tar allerede nå i mot ønsker. Så om dere ønsker å se nærmere på Ravna, Nore, Kristian, Hilde, eller kanskje Emine, så bare gi meg beskjed. (Er ikke sååå flink til å tegne mannfolk, men kan selvsagt gi det et forsøk.)
Mariela

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Forfattermamma

Forfattermamma

26, Eidsvoll

Jeg er en 26 år gammel trebarnsmor og forfatter med en stor kropp og et stort hjerte. :-) Da jeg er frisør, er håret mitt som oftest i konstant skiftning av fasong og farge, og - som hos de fleste frisører - er kleskoden min for det meste svart. ;-) Her, på denne bloggen, vil jeg skrive om litt forskjellig; hvordan er det å være forfatter, hva er utfordringene ved dette? Hvordan får jeg hjulene til å gå i hverdagen med tre, små, nydelige barn? Hvordan kombinerer jeg forfatteryrket med jobben som frisør? Og jeg vil også vise frem tegningene mine her. Ta vare på hverandre! Mariela

Kategorier

Arkiv