hits

Tegne karakterene i Slekten fra havet - deler ut premie.

Har tenkt på en liten ting. Selv elsker jeg å tegne noe som inspirerer meg. Og det som inspirerer meg mest, akkurat nå, er menneskene i Slekten fra havet. Så, jeg tenkte å sette i gang en serie med tegninger fra bøkene mine. Dere har nok ikke rukket å bli helt kjent med dem enda, men etter hvert som dere blir det; vil dere da legge inn et ønske på hvem dere vil se? :-) 
Jeg har selv lest serier i flere år, og hver gang jeg får se menneskene illustrert på omslagene, blir jeg så spent at jeg nesten ikke klarer å vente med å lese videre.

Så, det funker slik: Dere leser, og så skriver dere deres ønske om hvem dere vil at jeg skal tegne - her - som kommentar i dette innlegget. Følg bloggen min, og jeg kan skrive dere en personlig melding der jeg spør om fullt navn og adresse.
Dette blir like morsomt for meg som for dere! :-)

Når jeg har tegnet 8 tegninger, trekker jeg en vinner som jeg deretter sender signerte bøker til. 
Det kan selvsagt ta tid, da jeg bruker ca 2 uker på en tegning. 
Men hva tror dere? Skal vi kjøre dette i gang? :-)

Tar allerede nå i mot ønsker. Så om dere ønsker å se nærmere på Ravna, Nore, Kristian, Hilde, eller kanskje Emine, så bare gi meg beskjed. (Er ikke sååå flink til å tegne mannfolk, men kan selvsagt gi det et forsøk.)
Mariela

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Forfattermamma

Forfattermamma

26, Eidsvoll

Mariela er en 27 år gammel, gift, og har tre barn. Morsomt å snakke om seg selv i tredjeperson, er det ikke? Uansett: Jeg er også forfatter for Juritzen forlag, frisør for Hairshop og hobbykunstner, kun for meg selv. Her, på bloggen, tenker jeg å skrive om alt dette, og også vise frem noen av tegningene mine. Koselig om du vil følge meg. :-) Ta vare på hverandre! Mariela

Kategorier

Arkiv