hits

Forfatter uten bokhylle.

Hah! Jeg ler når jeg tenker tilbake:
Jeg fikk besøk av en journalist fra Eidsvoll blad, og etter intervjuet spurte hun meg om bokhyllen min. Jeg husker at jeg så ned på babyen, min Emrik, og lo litt.
"Jeg har ikke bokhylle i stua."
"Hva? En forfatter uten bokhylle?"

Ja ...

Jeg vet at en bokhylle kan fortelle mye om hvem som eier den; man kan se hvilke bøker som står der, ofte er det flere av samme forfatter. Og om man er kjent ved den forfatteren, vet man også at det mennesket liker det denne forfatteren skriver om. For eksempel; jeg elsker Lucinda Riley, som ofte skriver drama; fortid og nåtid som møtes, en hemmelighet som skal nøstes opp i, og kjærlighet - selvsagt. For hva er en bok uten kjærlighet? Det trenger ikke å være kjærlighet mellom mann og kvinne, men kanskje kjærlighet mellom en bror og en søster, en mor og en datter, eller kanskje til og med en gutt og hans hund?



Bøkene mine er nå endelig på plass i en bokhylle i stua - jeg måtte bare på Ikea en tur først. :-D



Men nå er den på plass. Og jeg vil ønske dere alle en riktig god helg!

Jeg skal kose meg med min familie i helgen. På søndag kommer Kristoffers onkel for å hjelpe til på nybygget. Gleder meg veldig til det står ferdig.


BTW;

Lille baby Emrik er 7 mnd i dag:




Ooog; jeg skrudde møblene selv (!!!) Girlpower!




Ta vare på hverandre - det er så viktig!

So long 

2 kommentarer

Runa Ugstad

02.09.2017 kl.19:44

Artig å lese! Når noe bryter med det tradisjonelle, må vi le ... Vi skulle ledd mye oftere, for noen "normal" finnes jo ikke. Vi kan jo se for oss følgende replikkveksling: "Har du lest bøkene til Mariela?" - Hvem Mariela? "Hun som ikke har bokhylle i stua". - Å ja, HUN ja!

Hadde ikke svekket originaliteten din det heller, Mariela. Men gratulerer med ny bokhylle likevel!

Forfattermamma

05.09.2017 kl.15:23

Runa Ugstad: Så fint å høre, Runa! :-) Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Forfattermamma

Forfattermamma

26, Eidsvoll

Mariela er en 27 år gammel, gift, og har tre barn. Morsomt å snakke om seg selv i tredjeperson, er det ikke? Uansett: Jeg er også forfatter for Juritzen forlag, frisør for Hairshop og hobbykunstner, kun for meg selv. Her, på bloggen, tenker jeg å skrive om alt dette, og også vise frem noen av tegningene mine. Koselig om du vil følge meg. :-) Ta vare på hverandre! Mariela

Kategorier

Arkiv