hits

Møte med Notabene i morgen.

Da har jeg akkurat gjort meg ferdig med å skrive referat av de neste tre bøkene. Spennende! Blir rett og slett ivrig her jeg sitter!
I morgen bærer det til Thon hotel, Oslo airport, der jeg skal møte bokhandlerkjeden Notabene og snakke om bøkene mine, sammen med flere forfattere. Må innrømme at jeg er temmelig nervøs. Men, som min familie, og mine venner sier; - Det går sikkert helt fint! Så, i morgen er det bare å sette lillemann i babystolen sin, og la ham gjøre det sindsykt spennende; nemlig, se mamma sminke seg! -,-Ha en riktig fin natt!

2 kommentarer

Alexandra Andersen

07.09.2017 kl.00:22

Massemasse lykke til! :D

Forfattermamma

08.09.2017 kl.22:57

Alexandra Andersen: Tusen takk, Alexandra! :-)

Skriv en ny kommentar

Forfattermamma

Forfattermamma

26, Eidsvoll

Jeg er en 26 år gammel trebarnsmor og forfatter med en stor kropp og et stort hjerte. :-) Da jeg er frisør, er håret mitt som oftest i konstant skiftning av fasong og farge, og - som hos de fleste frisører - er kleskoden min for det meste svart. ;-) Her, på denne bloggen, vil jeg skrive om litt forskjellig; hvordan er det å være forfatter, hva er utfordringene ved dette? Hvordan får jeg hjulene til å gå i hverdagen med tre, små, nydelige barn? Hvordan kombinerer jeg forfatteryrket med jobben som frisør? Og jeg vil også vise frem tegningene mine her. Ta vare på hverandre! Mariela

Kategorier

Arkiv